Progress Bar on IIS 7 doesn't show

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Progress Bar on IIS 7 doesn't show

Jose
hello Dean, i am trying to use hashing upload with progress bar in Windows Server 2008 with IIS 7. It's working... hashing and upload, but i can't show the progress bar. I also try deploying the sample dotnet/app and it doesn't work, i can't see progress bar on IE, chrome... i download neatupload 1.3.5 Thanks for your work Jose
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Progress Bar on IIS 7 doesn't show

Dean Brettle
Administrator
Things to check:
  • Make sure that the Brettle.Web.NeatUpload.dll is installed in the bin folder of your application.
  • Make sure that the top-level directory of your application is actually configured as a web application, not just a virtual dir.
  • Make sure that the UploadHttpModule has been added to the <httpModules> section (or <system.webServer><modules> section if you are using the DefaultAppPool with IIS7) of your Web.config.
  • Make sure that you don't have useHttpModule="false" in your Web.config unless you also have useHttpModule="true" in a <location> element whose path attribute corresponds to your upload page.  The Web.config for the demo uses location filtering to restrict NeatUpload's request processing to  the Demo.aspx page.
  • Make sure that you don't have ASP.NET application-wide tracing enabled for your application.  ASP.NET application-wide tracing disables NeatUpload.
--Dean

P.S.  Please upgrade to the latest version of NeatUpload (currently 1.3.19).
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Progress Bar on IIS 7 doesn't show

Guest-1069

I upgraded to 1.3.19.

I mounted a web application in dir \NeatUpload-1.3.19\dotnet\app, i check everything, and it's by default as you propose,
i also try to using a Classic .NET AppPool, but i have the same result, i can't see progress bar

I have it in the IIS7 log, but i can't understand:

2009-12-01 09:18:37 10.12.56.5 GET /upload/NeatUpload/Progress.aspx barID=progressBar&postBackID=5C0271A286DFD5138795534D6326CCB412596591827651&refresher=client&canScript=true&canCancel=true 80 - 10.12.56.95 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+8.0;+Windows+NT+5.1;+Trident/4.0;+.NET+CLR+2.0.50727;+.NET+CLR+3.0.4506.2152;+.NET+CLR+3.5.30729;+.NET+CLR+1.1.4322;+.NET+CLR+1.0.3705;+InfoPath.2) 200 0 0 41

2009-12-01 09:19:06 10.12.56.5 POST /upload/Brettle.Web.NeatUpload/demo.aspx - 80 - 10.12.56.95 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+8.0;+Windows+NT+5.1;+Trident/4.0;+.NET+CLR+2.0.50727;+.NET+CLR+3.0.4506.2152;+.NET+CLR+3.5.30729;+.NET+CLR+1.1.4322;+.NET+CLR+1.0.3705;+InfoPath.2) 400 0 64 29174

2009-12-01 09:19:06 10.12.56.5 POST /upload/Brettle.Web.NeatUpload/demo.aspx - 80 - 10.12.56.95 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+8.0;+Windows+NT+5.1;+Trident/4.0;+.NET+CLR+2.0.50727;+.NET+CLR+3.0.4506.2152;+.NET+CLR+3.5.30729;+.NET+CLR+1.1.4322;+.NET+CLR+1.0.3705;+InfoPath.2) 200 0 0 5064

2009-12-01 09:19:06 10.12.56.5 GET /upload/NeatUpload/NeatUpload.js guid=091119001706 80 - 10.12.56.95 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+8.0;+Windows+NT+5.1;+Trident/4.0;+.NET+CLR+2.0.50727;+.NET+CLR+3.0.4506.2152;+.NET+CLR+3.5.30729;+.NET+CLR+1.1.4322;+.NET+CLR+1.0.3705;+InfoPath.2) 304 0 0 186

2009-12-01 09:19:06 10.12.56.5 GET /upload/NeatUpload/SWFUpload.js guid=091119001706 80 - 10.12.56.95 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+8.0;+Windows+NT+5.1;+Trident/4.0;+.NET+CLR+2.0.50727;+.NET+CLR+3.0.4506.2152;+.NET+CLR+3.5.30729;+.NET+CLR+1.1.4322;+.NET+CLR+1.0.3705;+InfoPath.2) 304 0 0 186

2009-12-01 09:19:07 10.12.56.5 GET /upload/NeatUpload/SWFUpload.swf - 80 - 10.12.56.95 Mozilla/4.0+(compatible;+MSIE+8.0;+Windows+NT+5.1;+Trident/4.0;+.NET+CLR+2.0.50727;+.NET+CLR+3.0.4506.2152;+.NET+CLR+3.5.30729;+.NET+CLR+1.1.4322;+.NET+CLR+1.0.3705;+InfoPath.2) 304 0 0 192


What do you thing?

Thanks
jose

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Progress Bar on IIS 7 doesn't show

Dean Brettle
Administrator
Is the progress display popping up but not advancing or is it not even popping up?

--Dean
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Progress Bar on IIS 7 doesn't show

Guest-1069
If i choose "inline" it doesn't show anything, if i choose "popup" it open a new form with upload status, but not advancing, and when finish upload it shows ... "Complete, speed, it tooks ...", and close I have IE8 security to low level too Hope this help
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Progress Bar on IIS 7 doesn't show

Dean Brettle
Administrator
How long does it say the upload is taking?

There is probably something (e.g. a firewall or virus scanner) between the browser and your webapp that is reading the entire upload and then passing it to the app as one big chunk very quickly.  That would cause the behaviour you are describing.

--Dean
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Progress Bar on IIS 7 doesn't show

Guest-1069
It could be the problem, perhaps my cisco on LAN... i try with a 700 MB and still nothing, i try too out the lan, but in a vpn... Thank you for your help, is difficult in the distance jose.
Loading...