Error on each request if Neat Upload's HttpModule is activate

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Error on each request if Neat Upload's HttpModule is activate

Guest-941
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Error on each request if Neat Upload's HttpModule is activate

Guest-941

Sorry for my previous post

Hello,

My WebApp, that's running on a shared webserver, returns me an "Object reference not set to an instance on an object". WebApp fails on each request, that'n not containing NeatUpload control too. I'have tryed to activate the HttpModule only on the mypage, but it's the same! This is my web.config:

<?xml version="1.0"?>

<configuration>
 <configSections>
  <section name="rewriter" type="Intelligencia.UrlRewriter.Configuration.RewriterConfigurationSectionHandler, Intelligencia.UrlRewriter"/>
  <sectionGroup name="system.web">
   <section name="neatUpload" type="Brettle.Web.NeatUpload.ConfigSectionHandler, Brettle.Web.NeatUpload" allowLocation="true"/>
  </sectionGroup>
  <sectionGroup name="system.web.extensions" type="System.Web.Configuration.SystemWebExtensionsSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35">
   <sectionGroup name="scripting" type="System.Web.Configuration.ScriptingSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35">
    <section name="scriptResourceHandler" type="System.Web.Configuration.ScriptingScriptResourceHandlerSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    <sectionGroup name="webServices" type="System.Web.Configuration.ScriptingWebServicesSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35">
     <section name="jsonSerialization" type="System.Web.Configuration.ScriptingJsonSerializationSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" requirePermission="false" allowDefinition="Everywhere"/>
     <section name="profileService" type="System.Web.Configuration.ScriptingProfileServiceSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
     <section name="authenticationService" type="System.Web.Configuration.ScriptingAuthenticationServiceSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    </sectionGroup>
   </sectionGroup>
  </sectionGroup>
 </configSections>
 <appSettings>
  <add key="Rijndel_Key" value="nrwIR5BsMlqTr7jHsdYbqjhI39FAWbmt"/>
  <add key="Rijndel_Vi" value="agrtlpanEtYUAnc7"/>

 </appSettings>
 <system.web>
  <customErrors mode="RemoteOnly">
   <error statusCode="500" redirect="~/error.aspx?error"/>
  </customErrors>
  <pages>
   <controls>
        <add tagPrefix="asp" namespace="System.Web.UI" assembly="System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
   </controls>
  </pages>

  <compilation debug="true">
   <assemblies>
    <add assembly="System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
    <add assembly="System.Design, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A"/></assemblies>
  </compilation>
  <httpRuntime maxRequestLength="1048576" executionTimeout="3600"/>
  <httpHandlers>
   <add verb="GET" path="CaptchaImage.aspx" type="WebControlCaptcha.CaptchaImageHandler, WebControlCaptcha"/>
      <remove verb="*" path="*.asmx"/>
   <add verb="*" path="*.asmx" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
   <add verb="*" path="*_AppService.axd" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
   <add verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" validate="false"/>
  </httpHandlers>
  <httpModules>
   <add type="Intelligencia.UrlRewriter.RewriterHttpModule, Intelligencia.UrlRewriter" name="UrlRewriter"/>
   <add name="UploadHttpModule" type="Brettle.Web.NeatUpload.UploadHttpModule, Brettle.Web.NeatUpload"/>
   <add name="ScriptModule" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
  </httpModules>
  <globalization culture="it-IT"/>
 </system.web>

 <system.webServer>
  <validation validateIntegratedModeConfiguration="false"/>
  <modules>
   <add name="ScriptModule" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
  </modules>
  <handlers>
   <remove name="WebServiceHandlerFactory-Integrated"/>
   <add name="ScriptHandlerFactory" verb="*" path="*.asmx" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
   <add name="ScriptHandlerFactoryAppServices" verb="*" path="*_AppService.axd" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
   <add name="ScriptResource" preCondition="integratedMode" verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
  </handlers>
 </system.webServer>
</configuration>

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Error on each request if Neat Upload's HttpModule is activate

Dean Brettle
Administrator
Add the UploadHttpModule at the top of both the system.webServer/modules section and the system.web/httpModules section, as described in Installing NeatUpload.  If the doesn't fix it, post your revised Web.config.

--Dean